Gratis verzending vanaf € 20,00
Vandaag besteld morgen in huis!

Back to Top

Verzendkosten


1.    Algemeen
Voor het verzenden van je bestelling maakt Disneyfilmshop.nl gebruik van PostNL. Wanneer u de verzendbevestiging per e-mail van ons ontvangen heeft, hebben wij (een deel van) uw bestelling ter bezorging aangeboden aan de bezorgdienst. Disneyfilmshop.nl heeft geen invloed op eventuele vertraging die optreedt bij de sortering of bezorging door de bezorgdienst.

2.    Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Bij alle artikelen op onze website staan indicatieve levertijden aangegeven die met de grootste zorg worden bijgehouden. Voor onze populairste artikelen geldt dat wanneer u deze op werkdagen voor 16.00 bestelt, je ze in het algemeen morgen in huis hebt. In het geval dat u meerdere artikelen bij ons heeft besteld, dan streven wij ernaar om alle artikelen in één keer te laten bezorgen. De levertijd van de gehele bestelling wordt in dat geval gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd. Indien u in het weekend besteld heeft, dan kan het zijn dat het de eerstvolgende werkdag bezorgd wordt.

3.    Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?
Ja dat is mogelijk, je kunt dit gewoon in het bestelproces aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen, Vervolgens vul je de gegevens in van het alternatieve afleveradres. Onder Adresboek kun je adressen toevoegen en beheren. Deze adressen kun je eenvoudig selecteren als je bijvoorbeeld je bestelling wilt laten bezorgen op een ander adres. Je betaalt hiervoor geen extra kosten.

4.    Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?
Nee dat is niet mogelijk, disneyfilmshop.nl bezorgt alleen op adressen in Nederland.

5.    Verzendkosten
Bij Disneyfilmshop.nl is verzenden vanaf 20 euro gratis. Voor bestellingen onder de 20 euro, brengen wij met bezorging op een huisadres in Nederland, €1,99 verzendkosten in rekening. Als u dus meerdere artikelen tegelijk besteld, bespaart u op de verzendkosten.