Gratis verzending vanaf € 20,00
Vandaag besteld morgen in huis!

Back to Top

Klantenservice


Heeft u vragen over uw bestelling of een andere vraag? Neem dan contact op via info@disneyfilmshop.nl of bel met +31(0)84 831 4870. Wij proberen u dezelfde dag nog van antwoord te voorzien. Ook als u vragen heeft onze artikelen of wellicht hulp nodig heeft bij uw bestelling; schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij nemen onze klanttevredenheid erg serieus!

Retouren
Mocht u een artikel om wat voor reden dan ook willen retourneren dan kunt u uw artikel binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, naar ons retour zenden. Retourgoederen dienen in een zo oorspronkelijk mogelijk staat en onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking te worden geretourneerd. Het retouradres is: Disneyfilmshop, Spaubeekerstraat 99, 6191HN Beek . Gelieve uw retour kenbaar te maken op info@disneyfilmshop.nl met daarin vermeld uw bankgegevens zodat wij uw bestelling kunnen crediteren.

Betalen en verzenden
De op onze website genoemde prijzen zijn allemaal inclusief BTW. De verzendkosten bedragen 1,99 per bestelling. Bestelt u voor meer dan 20 euro dan is de verzending zelfs gratis. U kunt bij ons betaling via iDeal, Paypal, creditcard, of overboekingen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om middels rembours achteraf te betalen. De kosten hiervoor bedragen 9,95 bovenop de normale verzendkosten.

Klachtenafhandeling
Bij ons staat u als klant centraal en wij streven naar 100% klanttevredenheid. Mocht er om wat voor reden een slechte ervaring zijn dan horen wij dit graag van u om te zorgen dat e.e.a. wordt opgelost. U kunt uw klacht richten aan onze klantenservice via email info@disneyfilmshop.nl of schriftelijk aan Disneyfilmshop, Spaubeekerstraat 99, 6191HN Beek. U krijgt van ons altijd een reactie. Mocht u om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn met de geboden oplossing dan kunt u contact opnemen met de geschillencommissie Stichting Webshop Keurmerk. Wij zijn aangesloten bij de Stichting Webshop Keurmerk om u als klant meer zekerheid te geven over uw aankopen. U kunt contact opnemen met de Stichting Webshop Keurmerk via email info@keurmerk.info Zij zullen vervolgens optreden als bemiddelaar om te proberen tot een goede oplossing te komen.