Gratis verzending vanaf € 20,00
Vandaag besteld morgen in huis!

Back to Top

Veilig betalen bij Disneyfilmshop.nl


Welke betaalwijzen zijn er mogelijk bij Disney Filmshop?
Bij Disney Filmshop kunt u betalen op één of meerdere van de volgende manieren:


Betalen met iDeal
Na de bevestiging van uw bestelling kunt u de betaling direct afhandelende doormiddel van uw eigen bank in een vertrouwde internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.. Deze betaalmethode is direct beschikbaar voor iedereen die internetbankiert via ABN-AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS. Als u telebankiert kunt u direct gebruik maken van iDEAL, u hoeft zich daarvoor niet aan te melden.


Betalen met creditcard
Je kunt betalen met Visa of Mastercard. Na bevestiging van je bestelling kunt u uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en zorgen wij samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling. Uw creditcard wordt belast op het moment dat een artikel is verzonden.


Betalen met Paypal
PayPal biedt een van de best beveiligde betalingsplatforms ter wereld. We zijn al meer dan een decennium marktleider in online betalingen en hebben een aantal dingen geleerd over het goed beveiligd houden van uw gegevens. Of u nu online koopt, verkoopt of geld overmaakt, bij het gebruik van PayPal bent u altijd beschermd door een extra laag beveiliging. Dat komt omdat al uw financiële gegevens, zoals uw bankgegevens en uw creditcardnummer, veilig en versleuteld worden opgeslagen op onze servers. Het is dus niet nodig uw financiële gegevens online of openbaar te delen met de persoon van wie u geld van ontvangt of naar wie u geld overmaakt.


Betalen per overschrijving
Natuurlijk is het ook mogelijk om het factuurbedrag over te maken op rekeningnummer 000.000.000 t.n.v. Disney Filmshop in Beek. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden. Zo kunnen wij uw betaling snel en correct afhandelen. Zodra het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven wordt het artikel verzonden.
Cadeaubonnen, cadeaukaarten of coupons
Tijdens het inwisselen is het belangrijk dat u de code exact overneemt in het daarvoor bestemd vakje. Lees zorgvuldig de coupon- of de cadeaubonvoorwaarden. Deze vindt u in de Algemene Voorwaarden Meer informatie vindt u in het kopje ‘Cadeaubon’(linken).


Kan ik bij Disneyfilmshop.nl veilig betalen?
De bestel- en betaalprocedure van Disneyfilmshop.nl verloopt altijd via een beveiligde server. Voor de iDeal- en creditcardbetalingen maken wij gebruik van de beveiligde betaalapplicatie van Icepay.

Welke prijzen worden gehanteerd?
De prijzen zoals vermeld in advertenties in de krant, in e-mailnieuwsbrieven en social media zoals Twitter en Facebook, en de prijzen op deze website zijn onder voorbehoud van wijzigingen of correcties. Ze worden altijd getoond inclusief BTW.